Özel Erişim Menüsü

Altyapı Görüntüleme ile Doğru Çözümler

Kanal Altyapı Görüntüleme robotu görüntülenecek kanala indiriliyor

Altyapı Görüntüleme ile Doğru Çözümler

Kanal Altyapı Görüntüleme ile nokta atışı kaçak, sızıntı ve arıza tespiti yapıyoruz. Tüm altyapı sorunların çözümlerin de sorunun doğru tespiti şüphesiz ki oldukça önemli. Alt yapılarda oluşan veya oluşabilecek sorunların belirlenmesinde gerçekleştirilecek, kanal görüntüleme uygulaması ile bu sorunların tespitleri kolaylıkla yapılabiliyor.
Mevcut periyodik temizliği yapılan kanalların içerisindeki tüm verileri kayıt altına alarak ilerleyen özel robotlar oluşmuş ve oluşacak tüm sorunları kolaylıkla raporlayabiliyor. Bu sayede adeta bir röntgen çeker gibi hasatlığın tespitini kolaylıkla yapabiliyor.

Bu tespit kimi zaman oluşan arızların çözüm metotlarının kolaylıkla belirlenmesini sağlarken kimi zamanda oluşması muhtemel bir çok arızanın önceden tespitini de yapmış oluyor.
Böylece beklenmedik zamanlarda oluşabilecek bir çok arıza ve bu arızaların sebep olacağı bir çok olumsuzluk ve ekstra giderlerde önceden önlenmiş oluyor.
Bu sebeple işletmede olan alt yapı hatlarının düzenli olarak video görüntülemesinin yapılması ve görüntülerin raporlanarak mevcut durumlarının analiz edilmesi gerekmektedir.

Özel robotlar, görüntüleme araçları ve diğer gelişmiş teknolojik cihazlarımızla kanalla en küçük bir çatlağı, hatta henüz oluşmadan önce kırıkları ve riskli yerleri, tortuları detaylı biçimde gözlemleyebiliyoruz.

Kanal Altyapı kusurlarını görüntüleme sayesinde kolaylıkla tespit ediyoruz.

Kanal Altyapı kusurlarını görüntüleme sayesinde kolaylıkla tespit ediyoruz.

Kanal Altyapı görüntüleme ile ilgili hizmetlerimizin detaylarına Kanal görüntüleme sayfamızdan ulaşabilirsiniz.Milyonlarca metre görüntüleme tecrübesine sahip firmamız, konusunda deneyimli teknik ekibimiz ve teknolojik ekipmanlarımızla yıllardır sürdürdüğümüz bu hizmeti profesyonel olarak sizlere sunmayı ümit ederiz.

Yaptığımız Altyapı görüntüleme uygulamalarını youtube kanalımızda buradan , rehabilitasyon öncesini buradan ve rehabilitasyon sonrasını buradan izleyebilirsiniz.

 

ADT TEKNİK İNSAAT SAN. TİC. A.Ş.